Menj el!

Jó! Én is tudom, hogy ez nem az a szokványos „WELCOME” szöveg, amit úgy elsőre vársz, de legyünk őszinték, az sem volt egy szokványos fickó, aki erre megtanított minket. Pedig Ő volt a „legkirályabb” minden ember közül, és Ő is jött és ment. Isten Fiaként földre jött, ember lett, majd felment a keresztre, aztán még feljebb, minket pedig hátrahagyott. Nem véletlenül, hanem azzal a feladattal és paranccsal, hogy MENJ EL! Komolyan gondoljuk, hogy el kell menned, azzal a felhatalmazással és lehetőséggel, hogy változtathatsz önmagadon és a másik ember életén. Ez a honlap, és a Tiszáninneni Református Egyházkerület Ifjúsági Missziója ezért jött létre, ezért létezik, hogy megkeressen, megtaláljon, megerősítsen, felhatalmazzon és elküldjön téged.

Így szeretnénk téged ELÉRNI azzal az örömhírrel, hogy Isten szerető Isten, az a „legkirályabb” ember, Jézus Krisztus érted jött el erre a világra. Szeretnénk téged elINDÍTANI az Ő nyomában, meg akarunk erősíteni, hogy kövesd Jézust, mert megéri, mert „cool”, mert boldog leszel, mert csak így van értelme az életnek. Aztán, ha már ketten-hárman vagyunk, akkor azt akarjuk, hogy érezd nagyon jól magad a mi KÖZÖSSÉGünkben. Ehhez megkapsz mindent: ötletet, helyszínt, lehetőséget, csak érezd jól magad azokkal az emberekkel, akik hozzád hasonlóan Krisztust követik. És, hogy mi lesz ebből? Nemcsak reméljük, hanem hisszük is: egy olyan kapcsolat, amire mindig is vágytál. Végre te is RAGASZKODNI fogsz Istenhez, és nemcsak Ő hozzád. Mersz majd mosolyogni, hálás lenni, meg tudsz majd bocsátani, és végre átéled, milyen az, ha valaki feltétel nélkül szeret, úgy ahogy azt tette mindig is. És ha rátaláltál az Istenre, megérezted milyen hozzá tartozni, akkor rájössz, hogy az életnek van egy eddig fel nem fedezett oldala. Lesz erőd, időd, és türelmed TÖRŐDNI másokkal. Lesz erőd szeretni feltétel nélkül. Lesz célja és értelme az életednek.

Ha ezt a segítségünkkel elérheted, akkor a mi céljaink, álmaink és vágyaink is teljesülnek. Erre tettük föl az életünket. Elvezetni téged az ÉLETHEZ. Aztán elküldeni, hogy ÉLJ! Élj a lehetőséggel, a tehetséggel, az idővel, amit kaptál az Istentől. Reméljük, ebben tudunk neked segíteni ezzel a honlappal, a tartalmakkal, a személyes találkozásokkal és mindennel, amik vagyunk.

Gyere és nézz szét minálunk, aztán MENJ EL és mondd el mindenkinek, amit láttál, átéltél vagy kaptál.

Isten áldjon!