Jelentkezési határidő: 2018. március 5.

Q2. De mi is ez az egész?

„Ne igazodjatok e világhoz, hanem változzatok meg értelmetek megújulásával, hogy megítélhessétek, mi az Isten akarata, mi az, ami jó, ami neki tetsző és tökéletes.”

Róm 12,2

A konferencia mögött egy csapat elkötelezett lány áll a Lévay gimnáziumból.

Q, mint Quality – Minőségi! Nem csak az előadók, a helyszín, vagy a szervező csapat miatt, hanem azért is, mert mindenki élhetne minőségi életet, hiszen az ember erre lett teremtve.

Q, mert Quest – A jövőben ez a legnagyobb küldetés: megtalálni és kiszűrni a lényeget és a minőséget az élet dolgai közül; legyen szó stílusról, ruháról, zenéről, kajáról; bármiről… Meg kell tanulnunk válogatni a dolgok között aszerint, hogy minőségi az, vagy sem!

A kérdésünk az, hogy milyen módon lehetséges ez? Tele vagyunk mi is kérdésekkel! Ezekre keressük a választ olyan szakemberek segítségével, akik mernek minőségi kérdéseket feltenni önmagukkal és a világgal kapcsolatban.

Kiket hallhattok?

A program

8:30-9:30

Regisztráció

Itt kapjátok meg a beosztásotokat, és minden olyan infót, ami ahhoz kell, hogy tudjátok, hogy mikor, mi és hol történik. A regisztrációnál tudjátok rendezni az étkezés költségeit is, ha azt előzetesen átutalással nem tettétek meg.

9:30-11:00

Nyitó alkalom

Igei köszöntéssel és imádsággal indítjuk konferenciánkat. Ezt követően dr. Tari Annamária nyitó előadását hallgathatjátok meg.

Helyszín az Avasi Református Templom

11:30-12:45

Workshopok – délelőtti blokk

Itt olyan workshopok közül választhatsz, amelyekből elsősorban valamilyen lelki támogatást kaphatsz.

A workshopok a Lévay gimnázium tantermeiben lesznek megtartva.

12:15-13:30

Ebéd

(ugye ezt nem kell magyarázni… ?) Azért annyit el kell mondani, hogy most kipróbálhatod a Lévay messze földön híres, kitűnő konyháját!!! (És ha még mindig azt hiszed, hogy csak viccelődünk egy iskolai menzával kapcsolatosan, akkor gyere és győződj meg róla!)

13:00-14:15

Workshopok – délutáni blokk

Itt olyan workshopok közül választhatsz, amelyek nagyon hasznos, gyakorlati tanácsokat adnak neked. Remélhetőleg a közel tucatnyi téma között találsz olyat ami közel áll az érdeklődési területedhez.

A workshopok a Lévay gimnázium tantermeiben lesznek megtartva.

14:30-16:00

Sugta Klára előadás

A nap második nagyelőadásán Sugta Klára előadását hallgathatjátok meg, melynek címe: Az okos lány – A mesék szerepe a személyiségfejlődésben . A helyszín a Lévay gimnázium Szalay Sámuel díszterme.

15:30 MEYKE bizonyságtétel

A program teljes időtartama alatt vár benneteket egy kávéház. A kávé mellé lehet, hogy egy jó könyvet is találsz a rögtönzött könyvesboltban.

Dresscode: Próbáld úgy belőni a megjelenésedet, ami egy minőségi, hölgyeknek szóló konferenciához illik!